WMO / Jeugd

Als onderdeel van het Sociaal Domein biedt de WMO en Jeugd ondersteuning en begeleiding aan zowel ouderen als jongeren. Gemeenten zijn hierbij verantwoordelijk voor de uitvoering en de diverse noodzakelijke voorzieningen. Dit vraagt om een lokale aanpak met de visie om zo gemakkelijker verbindingen te leggen tussen de diverse partijen.

Focus op transitie en transformatie
Nederland vergrijst, ontgroent, individualiseert en er ontstaat meer culturele diversiteit. Consulenten dienen alle burgers te laten deelnemen in de lokale samenleving. Door het bieden van maatwerk, een pakket op maat, zal er meer samenhang ontstaan in het aanbod van zorg, jeugdhulp en ondersteuning. Een transformatie die zowel overheden als zorg- en welzijnsorganisaties aangaat.

Starten als jeugd of WMO consulent?
Ligt jouw interesse en werkervaring bij het begeleiden en ondersteunen van cliënten? En heb jij gemeentelijke werkervaring? Bekijk via onderstaande button het actuele vacatureaanbod of neem dan contact op met een vestiging binnen jouw regio, zodat onze accountmanagers jou verder kunnen helpen. 

Toon vacatures