Sociale zaken

Detachering binnen Sociale zaken specificeert zich op de pijlers werk en inkomen en omvat alles met betrekking tot een verbetering van de arbeidsmarkt. Werk en inkomen is onderdeel van het bredere Sociaal Domein, dat door decentralisaties volop in beweging is. Een publiek stelsel bedoelt om alle burgers te laten participeren binnen de maatschappij.

Sterker door werk
Wajong, WsW en WWB samen vormen sinds 2015 de Participatiewet, met als doel meer mensen aan het werk te krijgen. Dit biedt consulenten en klantmanagers de mogelijkheid maatwerk te bieden, afgestemd op de wensen, behoeften en mogelijkheden van individuele bewoners. Om nu en in de toekomst een eenvoudiger, efficiënter en goedkoper in te spelen op de hulpvraag.

Starten binnen Sociale zaken?
Wil jij aan de slag in een uitdagende functie binnen Sociale zaken? Onze accountmanagers gaan samen met jou op zoek naar de juiste opdracht. Heb jij specifieke ambities en/of wensen? Geef dit dan aan. Neem contact op met de vestiging van Staatvast binnen jouw regio of bekijk onderstaand direct de vacatures binnen jouw vakgebied!

Toon vacatures