Publiekszaken

Publiekszaken staat bekend als het visitekaartje van de gemeente, bestaande uit eerste- en tweedelijnsdienstverlening. Het verstrekken van snelle en heldere informatie richting burgers staat binnen dit vakgebied centraal. Zowel voor als achter de schermen worden daarom gespecialiseerde taken en onderzoeken uitgevoerd om de wensen en behoeften van de burger in het oog te houden.

In gesprek met de gemeente
De traditionele afdeling burgerzaken heeft de afgelopen jaren plaats gemaakt voor grotere afdelingen publiekszaken of een klantcontactcentrum (KCC). Op gebied van identiteitsmanagement en persoonsinformatie zijn de kerntaken echter in grote lijnen hetzelfde gebleven. Daarbij heeft een forse uitbreiding van de digitale mogelijkheden en de verbetering van kwaliteitsmonitoring geleid tot een sterke verbetering van de informatievoorziening.

Starten binnen publiekszaken?
Wil jij aan de slag in een uitdagende functie binnen publiekszaken en/of KCC? Wij gaan graag op zoek naar de juiste match. Neem contact op met een vestiging binnen jouw regio. Dan bekijken wij samen de verschillende mogelijkheden. Onderstaand vind je direct de vacatures binnen jouw vakgebied!

Toon vacatures