Juridische Zaken

Kennis van wet- en regelgeving vormt een van de belangrijkste componenten binnen het werken in de publieke sector. Juridische zaken doorzien diverse raakvlakken met de andere domeinen. Binnen ieder vakgebied ligt namelijk een juridische verantwoording ten grondslag. Juridische functies komen daardoor terug in zowel het Sociaal Domein, het Ruimtelijke Domein en de Bedrijfsvoering binnen de overheid.

Een juridisch sterk perspectief
Juristen binnen de publieke sector bieden verdieping en verbreding van kennis. Ze geven daarnaast strategische inzichten in juridische mogelijkheden, adviezen en contractonderhandelingen. Door veranderende verhoudingen, digitalisering en ontwikkelingen binnen de vakgebieden leggen juristen een strategische basis voor gemeenten en hebben zij oog voor de specifieke gemeentelijke vraagstukken.

Starten als jurist?
Ben jij op de hoogte van juridische ontwikkelingen gespecificeerd in één of meerdere vakgebieden? Of heb jij kennis over algemeen juridische zaken? Dan zien wij graag jouw cv verschijnen! Bekijk het vacatureaanbod via onderstaande button. 

Toon vacatures