ICT / DIV

ICT & DIV spelen een cruciale rol in de informatievoorziening binnen gemeenten. Het dagelijkse werken wordt ondersteund met computers, systemen en documentenstromen. Gemeenten beschikken over applicaties die bijdragen aan de communicatie en dienstverlening richting de inwoners. Het samenbrengen en monitoren van deze systemen en applicaties vergt een grote opgave.

Ontwikkeling in technologie
Binnen een maatschappij waarin informatie iedere dag aan belang wint, krijgt het vakgebied ICT & DIV een steeds meer vooraanstaande rol en wordt dit steeds meer betrokken bij het primaire proces binnen de gemeenten. Burgers verlangen daarin toegankelijke en relevante informatie binnen een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke omgeving. Zowel werkzaamheden uit het verleden als in de toekomst moeten op deze manier worden ingericht. 

Starten binnen ICT/DIV?
Ben jij geïnteresseerd in digitalisering? Heb je kennis van software, applicaties en/of systemen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen, dan bekijken onze accountmanagers samen met jou de mogelijkheden. Of bekijk de relevante vacatures via onderstaande button en solliciteer direct!

Toon vacatures