Civiele Techniek

Civiele techniek omvat een breed georiënteerd vakgebied. Het biedt inzicht in het totaal beeld van grond-, weg- en waterbouw. Gemeenten, Provincie, Rijkswaterstaat en Waterschappen hebben binnen deze gebieden de verantwoordelijkheid voor de aanleg, aanpassingen en het beheer van de openbare ruimte.

Civiel technisch innovatief
Een snelle en zorgvuldige data-uitwisseling tussen alle gemeentelijke partijen zorgt voor een optimalisatie van de mobiliteit en bereikbaarheid. Hierdoor is een uitgebreid en goed onderhouden netwerk van onder andere wegen, bruggen, viaducten en waterwegen mogelijk. Een Civieltechnisch Medewerker focust zich daarmee op de instandhouding en verbetering van de infrastructuur.

Starten in de civiele techniek?
Ben jij specialist binnen de civiele techniek? Ben jij op de hoogte van vaktechnische ontwikkelingen? Onze accountmanagers gaan samen met jouw op zoek naar de juiste opdracht. Neem contact op met de vestiging van Staatvast binnen jouw regio. Of bekijk direct ons actuele vacatureaanbod via de onderstaande button en solliciteer direct!

Toon vacatures