Werken binnen de overheid

Jij wilt werken binnen de overheid, maar ook jezelf doorontwikkelen. Misschien zelfs bij meerdere werkgevers uitdagende projecten aangaan? Dat begrijpen wij! In ons netwerk hebben wij vele gemeenten, waterschappen en provincies met diverse uitdagende (tijdelijke en vaste) vacatures binnen drie verschillende domeinen:

- Ruimtelijk domein
- Sociaal domein
- Bedrijfsvoering

Jij krijgt als overheidsprofessional de zekerheid van een vast dienstverband, maar ook de gelegenheid om bij verschillende overheidsinstellingen zowel vaste als tijdelijke uitdagingen aan te gaan.

Een mooie start van een langdurige en prettige samenwerking, waarin persoonlijk en vertrouwd contact voorop staat. Door de combinatie van kennis en betrokkenheid bieden wij carrièremogelijkheden die gericht zijn op jouw ontwikkeling en ambities.

Naast de uitdaging van de diverse opdrachten willen wij dat jij kan blijven groeien en ontwikkelen. Daarom krijg jij als professional van Staatvast een opleidingsbudget van €1250,- per jaar. Ook organiseren wij jaarlijks meerdere trainingen en masterclasses waar jij als professional aan deel kan nemen.

De voordelen van Staatvast

- Uitdagende (tijdelijke en/of vaste opdrachten) vanuit ons landelijk netwerk.
- Opleidingsbudget van 1250 euro per jaar.
- Deelname aan diverse trainingen en masterclasses op inhoudelijk en persoonlijk vlak.
- Meerdere evenementen per jaar waar ruimte is om te netwerken met collega's uit het werkveld.
- Oprechte interesse en betrokkenheid van onze accountmanagers om samen je carrière vorm te geven.

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Staatvast? Bekijk dan meteen ons vacatureaanbod of laat je CV achter!