Werving & Selectie

Het invullen van structurele vacatures behoort tot een van de dienstverleningen van Staatvast. Er wordt gezocht naar geschikte professionals die rechtstreeks bij u in dienst kunnen treden. Rekening houdend met de vraag, strategie en visie van de gemeente wordt er ingespeeld op uw wensen en behoeften. Het vinden van deskundige en sterke kandidaten vergt kennis en ervaring. Aan onze accountmanagers daarom de belangrijke taak de juiste kandidaten te werven en te selecteren.

Tijdens een kennismakingsgesprek met een van onze accountmanagers wordt een duidelijk beeld geschept van uw wensen en verwachtingen. Een profiel- en competentieschets biedt ons ondersteuning bij het vinden van de juiste kandidaten. Uiteindelijk worden zo snel mogelijk passende professionals voorgesteld.

Wij nemen graag uw tijd en zorg uit handen. Met onze kennis en groot netwerk binnen de publieke sector gaan wij graag op zoek naar de beste match. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van de accountmanagers.