Jong talent programma

Staatvast heeft een Jong talent programma ontwikkeld met als doel pas afgestudeerden kennis te laten maken met de dynamische wereld van overheid. Zo kan jong talent met u als opdrachtgever en Staatvast als coach groeien tot een volwaardige overheidsprofessional.

U kunt jong talent inzetten op een personele vraag als er door krapte in de arbeidsmarkt geen of weinig professionals beschikbaar zijn, of op reguliere aanvragen voor nieuwe inzichten.


Het jong talent volgt het programma in 2 jaar en start met een inhoudelijke praktijkgerichte opleiding gegeven door een ervaren docent. Het jong talent krijgt binnen het vakgebied kennisoverdracht van diverse onderwerpen zodat de professional breed inzetbaar is. Per domein is dit afgestemd op recente ontwikkelingen zodat de opleiding goed aansluit op de praktijk en het jong talent direct van toegevoegde waarde is binnen uw organisatie.

Wilt u meer weten over het inzetten van jong talent binnen uw organisatie? Download hier de leaflet of neem contact op met een van onze accountmanagers en wij vertellen u graag meer.