30-04-2018

Een nieuwe collega: Aarthy!

Wie is Aarthy in een notendop?

Ik ben Aarthy, 25 jaar en sinds 1 april ben ik werkzaam bij Staatvast in Capelle a/d Ijssel. Mijn roots liggen in Sri Lanka, maar ik ben geboren en getogen in Heerlen. Van rustig Limburg naar de grote stad? Gelukkig kan ik zeggen dat ik wel lekker dichtbij het strand in Den Haag woon! De afgelopen tijd heb ik overal en nergens gewoond van Spanje tot Suriname. Ik hou dus wel van uitdaging en zeker reizen. Ik ben een echte muziekliefhebber, speel piano en kook graag.

Wat deed je voordat je bij Staatvast begon?

Onlangs heb ik mijn bachelor diploma International Business behaald aan de Hogeschool Zuyd in Maastricht. Het was een hartstikke leuke opleiding, met de specialisatie gericht op Supply Chain Management. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij bol.com in Utrecht. Op de afdeling International Books heb ik mijn onderzoek gedaan in het verbeteren van de leveringsprestaties van de Engelse leveranciers. Dit was een uitdagende opdracht, maar super leerzaam en op een toffe locatie!

Wat is jouw specialisatie?

Ik ben verantwoordelijk voor het ruimtelijk domein in de regio Zuid-Holland. Het ruimtelijk domein moet in vestiging Rotterdam nog flink groeien en samen met Lian Thijssen gaan wij hieraan werken. Ik vind het leuk om hier onderdeel van te zijn en ik het team van Rotterdam mag versterken. Ondanks dat het allemaal hartstikke nieuw voor me is, geeft deze uitdaging mijn motivatie wel een boost!

Vertel eens over de eerste maand bij Staatvast? Wat is je opgevallen?

Mijn eerste maand is zeer goed verlopen. Ik was in het begin bang dat ik in het diepe gegooid zou worden, maar dat viel allemaal reuze mee. In mijn eerste week had ik al een hoop voor elkaar gekregen en dat gaf gelijk adrenaline! Het is mij vooral opgevallen dat iedereen elkaar constant helpt. Beide teams Weert en Rotterdam zijn super behulpzaam en het meest belangrijke: motiveren elkaar. In mijn eerste week had ik gelijk een vacature binnengekregen en het was ongelooflijk hoe ik gelijk op een prettige manier begeleid en gemotiveerd werd. Het moment dat ik naar een collega in Weert belde en een (uitgebreide) duidelijke uitleg en advies kreeg, was voor mij gewoon verassend. Het geeft je direct een comfortabel gevoel en mag aan de betrokkenheid van Staatvast zeker niet getwijfeld worden!

Wat zijn je ambities voor de komende 5 jaar?

Kennis in het vakgebied is voor mij het allerbelangrijkste. Het ruimtelijk domein is vrij pittig en er komen veel dingen bij kijken. Mijn doel is daarom om allereerst goed vakinhoudelijk kennis op te doen zodat ik op een hoger niveau kan communiceren met de opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast wil ik dat team Ruimte in vestiging Rotterdam sterker wordt met een groot netwerk die goed onderhouden wordt, het lijkt me tof om dit waar te maken!