16-04-2018

Jong talent aan het woord: Milou

Even voorstellen...

Ik ben Milou, 25 jaar, en ik woon in Zevenaar. Na mijn studie HBO-rechten ben ik via detachering aan de slag gegaan als jurist bestuurs- en omgevingsrecht bij een aantal gemeenten. Na een tijdje miste ik toch iets, ik wilde mezelf blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied maar ook op persoonlijk vlak. Staatvast biedt mij met het Jong talent programma de kans om mezelf te ontwikkelen tot een breed inzetbare professional binnen de overheid. Tijdens mijn studie ben ik al werkzaam geweest via Staatvast dus ik weet dat het een prettige organisatie is met een goede werksfeer.

Trainingsweek Jong talent programma

Tijdens de trainingsweek heb ik andere jong talenten leren kennen die net als ik een stap in hun carrière willen zetten. Onder leiding van Kees van Alphen zijn alle aspecten van het ruimtelijk bestuursrecht aan de orde gekomen, het was zeer intensief maar ook enorm leerzaam. Bijna alles wat aan bod is gekomen kan ik in de praktijk gebruiken. Zeker de praktijkvoorbeelden vanuit de Wro en de Wabo kan ik toepassen in mijn werk. Het heeft mij als jurist zelfverzekerder gemaakt waardoor ik vol vertrouwen aan een mooie opdracht kan beginnen.

En nu?

Ik weet dat ik mij de komende jaren verder kan blijven ontwikkelen bij Staatvast. Het Jong talent programma gaat daar zeker aan bijdragen!


Ben jij net als Milou op zoek naar ontwikkeling en ervaring? Lees hier meer over ons programma!